De Profielfoto of LinkedIn Shoot

De Profielfoto Shoot

Als je de sociale media alleen privé gebruikt, is een goede zakelijke portretfoto niet zo belangrijk. Maar gebruik je LinkedIn als zakelijk netwerk, heb je een bedrijfspagina op facebook en twitter je zakelijk dan wordt het wél belangrijk. Je foto is immers het eerste wat mensen van je zien.

Locatie

Voor de profielfotoshoot heb ik met ingang van april 2018 een eigen fotostudio.
De Printfabriek, 2e verdieping, ruimte L214, Atoomweg 10, 9743 AK in Groningen. (er is een lift maar die gaat maar tot de 1e verdieping, mocht dit lastig voor je zijn dan spreken we ergens af op locatie)
Bij De Printfabriek is parkeerplek ruim en gratis voorhanden.
Je kunt met je pinpas betalen.

Basistarief

Prijs € 77,- ex btw (€ 93,17 inclusief btw) op onderstaande data.
Bij de prijs inbegrepen:
– drie foto’s in lage resolutie. We zoeken ze gelijk na de shoot samen uit.
– je krijgt je foto’s in een vierkante uitsnede die je zo kunt uploaden op LinkedIn, facebook etc.

Extra’s:

– extra foto’s: € 15,- ex btw per foto.
– bestand in hoge resolutie, geschikt voor print: € 15,- ex btw per foto.
– foto omgezet naar zwart-wit: € 15,- ex btw per foto

Hoe lang duurt de shoot en data

De shoot duurt drie kwartier tot een uur. We selecteren de foto’s samen en dezelfde dag heb je de foto’s al in je mailbox.
Voor de profielfotoshoot heb ik de volgende data genoteerd, meld je wel even aan!
– dinsdag 24 april 2018
– donderdag 3 mei 2018
– maandag 7 mei 2018
– dinsdag 8 mei 2018
– dinsdag 15 mei 2018
– donderdag 17 mei 2018
– donderdag 31 mei 2018
– vrijdag 8 juni 2018

er volgen spoedig meer data!

Mocht je op bovenstaande data niet kunnen, bel of mail me dan even met je eigen voorstel. Een profielfotoshoot lukte me vaak wel op korte termijn.

Kosten van een shoot op locatie: op aanvraag.

Klik hier om je aan te melden voor de Profielfoto Shoot.

Reacties van klanten (meer reacties vind je op de pagina reviews):

 Lilian SchneiderLilian Schneider over de profielfoto shoot: “Ik krijg alleen maar positieve reacties op mijn foto’s. ´Precies zoals je bent,´ hoorde ik meerdere malen. Annet heeft echt oog voor wie je bent, zodat je persoonlijkheid in je foto naar buiten komt. Ze wist mij al gauw op mijn gemak te stellen, waardoor ik mijn aanvankelijke onwennige houding liet varen en meer mezelf durfde te zijn. Ik ben blij met het resultaat en kan het iedereen die zich professioneel wil presenteren, aanbevelen.”

 

AnEv2014okt15-9012-LR-vierkant.jpgFokje Ritsma over de profielfoto shoot: “Annet had de fotoshoot goed voorbereid door van te voren tips toe te sturen, zodat ook ik goed voorbereid was. Heel handig. Zodra ze haar fototoestel uitpakt, zie je meteen haar vakmanschap. Ze wist me prima op mijn gemak te stellen zodat het fijn was om te ‘poseren’. Het gebouw van haar keuze (Hampshire Plaza) was ideaal met prachtig licht volgens haar. Nou dat is inderdaad heel goed te zien op de foto’s.  Ik ben er erg blij mee en kan haar zeker aanraden.”

 

Hinke de VriesHinke de Vries over de profielfoto shoot:“Poseren voor een foto vind ik moeilijk. Door haar ontspannen en laagdrempelige houding, wist Annet me al snel voor zich te winnen. We hebben gezocht naar elkaars raakvlakken op allerlei gebied, waardoor het al snel leek of ik door een goede bekende op de foto werd gezet. Dat heeft goed geholpen. De foto’s zijn mooi en bruikbaar voor het doel waar ik ze voor nodig heb. Ik ben dus een tevreden klant.”

 

Wieke LeemhuisWieke Leemhuis van Leemhuis Training over de profielfoto shoot:
Wat een verademing én verrassing om door Annet portretfoto’s te hebben laten maken.
Naast dat ze vakkundig is, zorgt ze daarnaast ook voor een ontspannen sfeer en dat is op elke foto terug te zien. Ik krijg uitsluitend positieve reacties op mijn foto’s. Eveleens Fotografie een aanrader dus!
(en daarachteraan schreef ze: “Als je wilt, mag je het op je site zetten. En geen woord is overdreven, ik krijg echt alleen maar positieve reacties.”)

 

Liesbeth MudaLiesbeth Muda over de Snelle Shoot:
Annet is ingenieur. Ze is technisch heel goed en ze werkt lekker snel. Maar ze begrijpt ook dat het best wel moeilijk is om voor zo’n grote lens natuurlijk, echt en ontspannen over te komen. Dus stelt ze mensen eerst zoveel mogelijk op hun gemak; kopje thee drinken, even “bijkletsen” en dan zo relaxed mogelijk, snel heel veel foto’s maken. Het resultaat is verbluffend. De foto’s zijn heel mooi en gevarieerd. Bedankt Annet!

 

Carla Barkelau over de profielfoto shoot:
“Het gebeurt niet zo vaak dat ik met een ontspannen en natuurlijke blik op de foto kom. Maar bij Annet is het gelukt. Ik ben heel blij met de foto’s!”

Aart van Voorthuizen over de profielfoto shoot:
“Op het pleintje achter het bedrijfverzamelgebouw aan de Stationsstraat 9 te Assen maakt Annet foto’s voor Virunga. Het was zo gepiept. Ik kreeg van diverse kanten positieve reacties (inclusief likes) over de nieuwe profielfoto’s.”

Grietje Oosting-Tangenberg over de profielfoto shoot: “Kan het absoluut aanbevelen! Krijg veel complimenten over mijn nieuwe profielfoto’s.”

Luce Olminkhof over de profielfoto shoot: “Professionele foto’s van mezelf? Is dat nodig? Na een sessie met Annet Eveleens kan ik zeggen dat het nodig en goed was om te doen. Verrassend veel foto’s binnen 3 kwartier op een mooie plek in de stad Groningen met goede parkeergelegenheid. Ruime keuze uit foto’s in verschillende outfits, doordat ik op advies van Annet diverse accessoires en kledingstukken had meegenomen. Het resultaat is een representatieve en leuke foto in kleuren die past bij mij en mijn werk. Bedankt Annet!”