Reviews van klanten

Reviews van klanten:

Albert Scholte Albert Scholte over de profielfotoshoot:“Zelf een goede foto maken voor gebruik op LinkedIn viel me niet mee. Na meerdere sessies thuis had ik een serie foto’s die net niet de uitstraling hadden waar ik naar op zoek was. Annet Eveleens was snel gevonden met de zoektermen ‘profielfoto’ en ‘groningen’. Haar website is fraai en informatief en een afspraak voor de fotoshoot was snel gemaakt. In een uurtje hebben we geloof ik op 5 of 6 verschillende plekken in en rond de fotolocatie in Groningen-Zuid een serie foto’s gemaakt. Na afloop ontving ik een selectie bijzonder fraaie foto’s waarvan meerdere de gewenste uitstraling hadden. Één stak er voor mij met kop schouders boven uit, precies wat ik zocht! ”

 

Irene Groothoff Irene Groothoff over de profielfotoshoot:“Annet Eveleens weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren en verstaat haar vak. Het resultaat is een mooie, professionele foto voor mijn cv en LinkedIn. Wat mij betreft een aanrader!”

 

 
Sandra BuithSandra Buith over de profielfotoshoot:“Ik had nieuwe zakelijke foto’s nodig, omdat ik niet meer herkend werd. Al gauw kwam ik Annet op het spoor. De foto’s op haar website spraken mij erg aan dus gauw een afspraak gemaakt. Ik vind van mezelf (zoals vele anderen heb ik inmiddels begrepen) dat ik in het echt leuker ben dan op de foto. Toch wist Annet mij met haar camera te vangen zoals ik ben. De shoot zelf was erg gezellig. Annet werkt professioneel en snel waardoor je niet te lang nadenkt over hoe je er bij staat. Een aanrader!”

 

Carina Stoppels Carina Stoppels:Tijdens de opstartfase van mijn bedrijf heb ik een zakelijke profielfoto laten maken door Annet Eveleens. Het viel me op dat professionaliteit, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan bij haar. De fotoshoot vond op mijn verzoek plaats in de buitenlucht op één van mijn favoriete plekken. Ondanks dat daarbij het weer een extra moeilijkheidsfactor is, heeft Annet mooie foto’s gemaakt. Ze zijn heel verschillend geworden en ik ben blij met het resultaat. Ik pas ze toe op profielen van Sociale Media. Het was prettig werken met Annet, ik beveel haar dan ook van harte aan.

 

Peter GosselaarPeter Gosselaar over de profielfotoshoot:“Als je goede profielfoto’s wilt laten maken in een ontspannen sfeer hoef je niet verder te zoeken. Bel Annet. Van harte aanbevolen!”

 

 

 

Harriet GeuzingeHarriet Geuzinge over de profielfotoshoot:“Toen ik een nieuwe zakelijke foto nodig had, moest ik gelijk aan Annet Eveleens denken. Ik kende haar niet persoonlijk, maar ik had wel gezien dat ze een kennis mooi geportretteerd had. Na kennismaking stelde Annet me gelijk om mijn gemak. Hierdoor was het makkelijk te ontspannen voor de camera. Het resultaat was een foto waarop ik duidelijk mezelf ben. Ik ben dan ook dik tevreden.”

 

Ellis SiemsEllis Siems: “Wat ben ik blij dat ik de beslissing genomen heb Annet te benaderen voor het maken van een professionele profielfoto shoot. Vooraf best spannend, maar Annet is in staat om je snel op je gemak te stellen. Op een professionele en ongedwongen manier gaf ze me aanwijzingen en voordat ik het in de gaten had was de tijd alweer voorbij. Jammer, want ik vond het leuk! Over het resultaat ben ik meer dan tevreden en ik krijg dan ook veel positieve reacties. Mocht je nog twijfels hebben om een professionele foto te laten maken, dan kan ik alleen maar zeggen …DOEN!”

 

Heleen SchaapHeleen Schaap over de profielfotoshoot: “Annet werkt heel professioneel en ontzettend ontspannen. Er mag ook gelachen worden tijdens de shoot. Ze heeft een natuurlijke gave om mensen op hun gemak te stellen. En dat zie je vervolgens terug op de foto’s. Tussen het moment dat ik contact met Annet opnam en dat ik de foto’s daadwerkelijk kreeg zat slechts 1,5 week. Professioneel, ontspannen en vlot: een aanrader!”

 

Jan OudmanJan Oudman over de profielfotoshoot: “Ik wist niet dat foto’s van mezelf laten maken leuk kon zijn. Ik ben niet zo’n fotomodel. Maar Annet weet een gemakkelijke sfeer te creëren zodat het uiteindelijke resultaat sprekende portretten zijn. Ze neemt de moeite om zich in je te verdiepen zodat beeld en persoon bij elkaar komen, Top!”

 

Corrie EriksCorrie Eriks van Metatron-Noord over de profielfotoshoot (voorheen Snelle Shoot): “Goede sfeer en snel klaar! Met als resultaat prachtige foto’s zoals ik werkelijk ben. Annet is een vakvrouw die snel ziet hoe jij het beste tot je recht komt. Eindelijk heb ik nu goede foto’s voor mijn zakelijk profiel en website. Dit had ik gewoon veel eerder moeten doen.”

 

Gonnie PoelmanGonnie Poelman over Snelle Shoot: “Alleen maar positieve reacties op de prachtige foto’s! Annet wist een ontspannen en vrolijke sfeer te creëren. Voeg daar haar vakmanschap aan toe en het resultaat is super. Ik ben erg blij met de foto’s die Annet heeft gemaakt!”

 

 

Lilian SchneiderLilian Schneider over Snelle Shoot: “Ik krijg alleen maar positieve reacties op mijn foto’s. ´Precies zoals je bent,´ hoorde ik meerdere malen. Annet heeft echt oog voor wie je bent, zodat je persoonlijkheid in je foto naar buiten komt. Ze wist mij al gauw op mijn gemak te stellen, waardoor ik mijn aanvankelijke onwennige houding liet varen en meer mezelf durfde te zijn. Ik ben blij met het resultaat en kan het iedereen die zich professioneel wil presenteren, aanbevelen.”

 

Fokje RitsmaFokje Ritsma over de Snelle Shoot: “Annet had de fotoshoot goed voorbereid door van te voren tips toe te sturen, zodat ook ik goed voorbereid was. Heel handig. Zodra ze haar fototoestel uitpakt, zie je meteen haar vakmanschap. Ze wist me prima op mijn gemak te stellen zodat het fijn was om te  ‘poseren’. Het gebouw van haar keuze (Hampshire Plaza) was ideaal met prachtig licht volgens haar. Nou dat is inderdaad heel goed te zien op de foto’s.  Ik ben er erg blij mee en kan haar zeker aanraden.”

 

Hinke de VriesHinke de Vries over de Snelle Shoot:
“Poseren voor een foto vind ik moeilijk. Door haar ontspannen en laagdrempelige houding, wist Annet me al snel voor zich te winnen. We hebben gezocht naar elkaars raakvlakken op allerlei gebied, waardoor het al snel leek of ik door een goede bekende op de foto werd gezet. Dat heeft goed geholpen. De foto’s zijn mooi en bruikbaar voor het doel waar ik ze voor nodig heb. Ik ben dus een tevreden klant.”

 

Wieke LeemhuisWieke Leemhuis van Leemhuis Training over de Snelle Shoot:
Wat een verademing én verrassing om door Annet portretfoto’s te hebben laten maken.
Naast dat ze vakkundig is, zorgt ze daarnaast ook voor een ontspannen sfeer en dat is op elke foto terug te zien. Ik krijg uitsluitend positieve reacties op mijn foto’s. Eveleens Fotografie een aanrader dus!
(en daarachteraan schreef ze: “Als je wilt, mag je het op je site zetten. En geen woord is overdreven, ik krijg echt alleen maar positieve reacties.”)

 

Liesbeth MudaLiesbeth Muda over de Snelle Shoot:
Annet is ingenieur. Ze is technisch heel goed en ze werkt lekker snel. Maar ze begrijpt ook dat het best wel moeilijk is om voor zo’n grote lens natuurlijk, echt en ontspannen over te komen. Dus stelt ze mensen eerst zoveel mogelijk op hun gemak; kopje thee drinken, even “bijkletsen” en dan zo relaxed mogelijk, snel heel veel foto’s maken. Het resultaat is verbluffend. De foto’s zijn heel mooi en gevarieerd. Bedankt Annet!

 

Carla Barkelau over de profielfotoshoot:
“Het gebeurt niet zo vaak dat ik met een ontspannen en natuurlijke blik op de foto kom. Maar bij Annet is het gelukt. Ik ben heel blij met de foto’s!”

 

Aart van Voorthuizen over de profielfotoshoot:
“Op het pleintje achter het bedrijfverzamelgebouw aan de Stationsstraat 9 te Assen maakt Annet foto’s voor Virunga. Het was zo gepiept. Ik kreeg van diverse kanten positieve reacties (inclusief likes) over de nieuwe profielfoto’s.”

 

Caro Imming van Caro & Co over de headershoot: “Wat een goede beslissing was dit om Annet in te huren voor een headershoot. In mum van tijd was mijn huiskamer omgetoverd in een fotostudio om rustige achtergrond en goede belichting te creëren. In het begin was ik wat onwennig maar doordat Annet op zoek is naar je natuurlijke gedrag of pose voelde ik me al snel meer op mijn gemak. Leuk is wel dat een van de mooiste foto’s na de shoot is genomen toen we zaten na te praten. Dat bewijst vooral hoezeer Annet met haar vak bezig is, altijd op zoek naar een goed plaatje. Ik ben zeer tevreden en krijg erg leuke reacties op mijn foto’s.”

 

Grietje OostingGrietje Oosting-Tangenberg over de snelle shoot:
“Kan het absoluut aanbevelen! Krijg veel complimenten over mijn nieuwe profielfoto’s.”

 

 

Luce OlminkhofLuce Olminkhof over de Snelle Shoot:
“Professionele foto’s van mezelf? Is dat nodig? Na een sessie met Annet Eveleens kan ik zeggen dat het nodig en goed was om te doen. Verrassend veel foto’s binnen 3 kwartier op een mooie plek in de stad Groningen met goede parkeergelegenheid. Ruime keuze uit foto’s in verschillende outfits, doordat ik op advies van Annet diverse accessoires en kledingstukken had meegenomen. Het resultaat is een representatieve en leuke foto in kleuren die past bij mij en mijn werk. Bedankt Annet!”

 

Sonja van BeverenSonja van Beveren over de headershoot: “Nog nagenietend, zwaai ik Annet uit na de paar uur durende fotoshoot vanochtend. Wat een heerlijk mens. Geweldig om vooral niet te hoeven poseren. Annet als fotograaf te hebben die vooral mijn natuurlijke kant wil zien en alles doet om mij op m’n gemak te stellen. Annet die spelenderwijs, bijna achteloos foto’s maakt om later de mooiste te selecteren. Ik ben blij met onze samenwerking én het gewenste resultaat.”

 

Jenny Brands over deelnemingskaarten serie: “Eindelijk in Groningen geweest en als eerste naar ’n Kaartje. Ik heb daar een heel aantal van jou kaarten gekocht, wat een geweldige exemplaren zijn daar bij (veel te veel om mee te nemen). Ben echt blij met de kaarten, kan ook bijna nooit een standaard voorbij lopen zonder er een te kopen, maar de serie van jou springt er op dit moment echt uit.”
De kaarten zijn verkrijgbaar bij ’n Kaartje, Oosterstraat 12, 9711 NT Groningen

 

Titia Schutrups over fotosessie met haar moeder en zus: “Om gelijk maar met de deur in huis te vallen prachtig zijn de foto’s!! Heel bijzonder! Zo kan je zien dat mooie fotografie een kunst is en jij kan het.”

 

Annelies WiersmaAnnelies Wiersma, ACT on Virtues: “Annet doet veel meer dan prachtige foto’s maken en aanleveren. Ze denkt actief en kritisch mee, is van begin tot einde betrokken en helpt mee de puntjes op de i te zetten. Een echte partner, uiterst betrouwbaar en plezierig!”

 
 

Jos de JongJos de Jong: “Annet heeft mij keurig voorzien van een serie portretfoto’s. Ze stelde mij op mijn gemak, gaf aanwijzingen en koos een goede locatie. De foto’s zijn inmiddels op internet te bewonderen want ik pas ze toe in o.a. mijn Twitter, LinkedIn en Facebook profielen.”

 
 
 

Diane van den Heuvel, NDC mediagroep: “Voor de zevende editie van Wonen&Co de beurs heeft Annet prachtig werk aangeleverd.”

Bouwe en Anne Zijlstra over de workshop in het Sparnakelnest: “Op dit moment schijnt hier de zon en denk er aan hoe wij door het bos, wandelend in de mist, kans zagen om nog mooie foto’s te maken. Tijdens de theorie, wat voor ons altijd moeilijk is, heb je kans gezien om diverse instellingen die op de camera zichtbaar en onzichtbaar aanwezig zijn te kunnen gebruiken om een mooie foto te maken. Ook met het helpen tijdens de boswandeling heb je ons veel wijzer gemaakt, oog voor detail en scherptediepte, belichting, iso, tijd, diafragma, het kwam allemaal op tafel. Bedankt voor de leerzame en gezellige dagen.”

 

Review Edith Hof, Schapenvel.nl: “Annet heeft voor mij interieurfoto’s gemaakt. De samenwerking verliep heel plezierig.
Ruim voor de uiteindelijke fotosessie vroeg ze mij welke sfeer ik wenste in mijn foto’s. Deze sfeer hebben we vervolgens besproken via telefoon, mail en Twitter. Vooral dit laatste communicatiekanaal is ons goed bevallen.
Tijdens de fotosessie bleek Annet goed naar mij te hebben geluisterd. Binnen drie uur waren we uit en thuis, terwijl ik gedacht had misschien wel vrijwel een hele dag nodig te hebben.
Al binnen enkele uren na thuiskomst ontving ik een voorproefje van het uiterlijke resultaat. En nog dezelfde avond ontving ik al mijn foto’s.
Ik ben bijzonder content met deze foto’s. Ze hebben de juiste toon, de juiste kleur en de juiste sfeer. De snelle levering maakt mij een zeer tevreden klant.”

Voor meer referenties verwijs ik je naar mijn pagina op LinkedIn.