profielfoto voorbeelden

Een aantal voorbeelden van zakelijke portretfoto’s / profielfoto’s die door Annet Eveleens gemaakt zijn.

Reacties van klanten over de profielfoto’s van Annet Eveleens

Irene Groothoff over de profielfotoshoot:
“Annet Eveleens weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren en verstaat haar vak.
Het resultaat is een mooie, professionele foto voor mijn cv en LinkedIn.
Wat mij betreft een aanrader!”

Harriet Geuzinge over de profielfotoshoot:
“Toen ik een nieuwe zakelijke foto nodig had, moest ik gelijk aan Annet Eveleens denken. Ik kende haar niet persoonlijk, maar ik had wel gezien dat ze een kennis mooi geportretteerd had. Na kennismaking stelde Annet me gelijk om mijn gemak. Hierdoor was het makkelijk te ontspannen voor de camera. Het resultaat was een foto waarop ik duidelijk mezelf ben. Ik ben dan ook dik tevreden.”

Ellis Siems over de profielfotoshoot:
“Wat ben ik blij dat ik de beslissing genomen heb Annet te benaderen voor het maken van een professionele profielfoto shoot. Vooraf best spannend, maar Annet is in staat om je snel op je gemak te stellen. Op een professionele en ongedwongen manier gaf ze me aanwijzingen en voordat ik het in de gaten had was de tijd alweer voorbij. Jammer, want ik vond het leuk! Over het resultaat ben ik meer dan tevreden en ik krijg dan ook veel positieve reacties. Mocht je nog twijfels hebben om een professionele foto te laten maken, dan kan ik alleen maar zeggen …DOEN!”

Heleen Schaap over de profielfotoshoot:
“Annet werkt heel professioneel en ontzettend ontspannen. Er mag ook gelachen worden tijdens de shoot. Ze heeft een natuurlijke gave om mensen op hun gemak te stellen. En dat zie je vervolgens terug op de foto’s. Tussen het moment dat ik contact met Annet opnam en dat ik de foto’s daadwerkelijk kreeg zat slechts 1,5 week. Professioneel, ontspannen en vlot: een aanrader!”

Jan Oudman over de profielfotoshoot:
“Ik wist niet dat foto’s van mezelf laten maken leuk kon zijn. Ik ben niet zo’n fotomodel. Maar Annet weet een gemakkelijke sfeer te creëren zodat het uiteindelijke resultaat sprekende portretten zijn. Ze neemt de moeite om zich in je te verdiepen zodat beeld en persoon bij elkaar komen, Top!”

Greetje Remmerde over de profielfotoshoot:
“Annet neemt rustig de tijd voor je; je krijgt hierdoor de kans om aan de camera te “wennen” met mooie natuurlijke foto’s als eindresultaat. Ik ben erg tevreden en krijg uit mijn omgeving ook veel complimenten op de foto’s. Kortom, ik kan Annet zeker aanbevelen!”

Hinke de Vries over de profielfoto shoot:
“Poseren voor een foto vind ik moeilijk. Door haar ontspannen en laagdrempelige houding, wist Annet me al snel voor zich te winnen. We hebben gezocht naar elkaars raakvlakken op allerlei gebied, waardoor het al snel leek of ik door een goede bekende op de foto werd gezet. Dat heeft goed geholpen. De foto’s zijn mooi en bruikbaar voor het doel waar ik ze voor nodig heb. Ik ben dus een tevreden klant.”

Aart van Voorthuizen over de profielfoto shoot:
“Op het pleintje achter het bedrijfverzamelgebouw aan de Stationsstraat 9 te Assen maakt Annet foto’s voor Virunga. Het was zo gepiept. Ik kreeg van diverse kanten positieve reacties (inclusief likes) over de nieuwe profielfoto’s.”

Grietje Oosting-Tangenberg:
“Kan het absoluut aanbevelen! Krijg veel complimenten over mijn nieuwe profielfoto’s.”

Luce Olminkhof:
“Professionele foto’s van mezelf? Is dat nodig? Na een sessie met Annet Eveleens kan ik zeggen dat het nodig en goed was om te doen. Verrassend veel foto’s binnen 3 kwartier op een mooie plek in de stad Groningen met goede parkeergelegenheid. Ruime keuze uit foto’s in verschillende outfits, doordat ik op advies van Annet diverse accessoires en kledingstukken had meegenomen. Het resultaat is een representatieve en leuke foto in kleuren die past bij mij en mijn werk. Bedankt Annet!”

Jos de Jong: “Annet heeft mij keurig voorzien van een serie portretfoto’s. Ze stelde mij op mijn gemak, gaf aanwijzingen en koos een goede locatie. De foto’s zijn inmiddels op internet te bewonderen want ik pas ze toe in o.a. mijn Twitter, LinkedIn en Facebook profielen.”

Meer klantreacties