profielfoto

profielfoto's

Portretfoto:

Een profielfoto is een portretfoto die je gebruikt voor je sociale media zoals facebook, LinkedIn en twitter.

en is ook bij uitstek geschikt om op je website te gebruiken.

Vaak wordt als profielfoto een vakantiekiekje gebruikt en is de kwaliteit van de portretfoto ver beneden peil. Je herkent het vast wel: onherkenbaar persoon op topje van berg in de verte.

Als je de sociale media alleen privé gebruikt, is dat allemaal niet zo belangrijk. Maar gebruik je LinkedIn als zakelijk netwerk, heb je een bedrijfspagina op facebook en twitter je zakelijk dan wordt het wél belangrijk. Je zakelijke portretfoto is immers het eerste wat mensen van je zien.

Want zeg nou zelf: een vriendelijk, herkenbaar, goed belicht gezicht op een goede kwaliteit portretfoto; dat boezemt eerder vertrouwen in dan een vaag, onherkenbaar gezicht in een portretfoto vol beeldruis of die veel te donker is.

Een goede zakelijke portretfoto of profielfoto voldoet aan de volgende eisen:
– Je gezicht is prominent en herkenbaar in beeld
– Je blik is open en vriendelijk
– De kwaliteit van de foto is goed of uitstekend
– De foto is niet ouder dan een jaar

Meer lezen over profielfoto’s? Op stepstone.nl staat een duidelijk artikel: Een goede profielfoto: waar moet je op letten?

Heb je een profielfoto nodig, kies dan voor de Profielfoto Shoot.
Wil je een portretfoto voor de header van je website, kies dan voor de headershoot.

De Profielfoto Shoot

De Header Shoot

Vragen? Neem contact op!

 
Reacties van Klanten:

 Lilian SchneiderLilian Schneider over de profielfoto shoot: “Ik krijg alleen maar positieve reacties op mijn foto’s. ´Precies zoals je bent,´ hoorde ik meerdere malen. Annet heeft echt oog voor wie je bent, zodat je persoonlijkheid in je foto naar buiten komt. Ze wist mij al gauw op mijn gemak te stellen, waardoor ik mijn aanvankelijke onwennige houding liet varen en meer mezelf durfde te zijn. Ik ben blij met het resultaat en kan het iedereen die zich professioneel wil presenteren, aanbevelen.”

 
AnEv2014okt15-9012-LR-vierkantFokje Ritsma over de profielfoto shoot: “Annet had de fotoshoot goed voorbereid door van te voren tips toe te sturen, zodat ook ik goed voorbereid was. Heel handig. Zodra ze haar fototoestel uitpakt, zie je meteen haar vakmanschap. Ze wist me prima op mijn gemak te stellen zodat het fijn was om te  ‘poseren’. Het gebouw van haar keuze (Hampshire Plaza) was ideaal met prachtig licht volgens haar. Nou dat is inderdaad heel goed te zien op de foto’s.  Ik ben er erg blij mee en kan haar zeker aanraden.”

 

Hinke de VriesHinke de Vries over de profielfoto shoot:

“Poseren voor een foto vind ik moeilijk. Door haar ontspannen en laagdrempelige houding, wist Annet me al snel voor zich te winnen. We hebben gezocht naar elkaars raakvlakken op allerlei gebied, waardoor het al snel leek of ik door een goede bekende op de foto werd gezet. Dat heeft goed geholpen. De foto’s zijn mooi en bruikbaar voor het doel waar ik ze voor nodig heb. Ik ben dus een tevreden klant.”

 

Wieke LeemhuisWieke Leemhuis van Leemhuis Training over de profielfoto shoot:
Wat een verademing én verrassing om door Annet portretfoto’s te hebben laten maken.
Naast dat ze vakkundig is, zorgt ze daarnaast ook voor een ontspannen sfeer en dat is op elke foto terug te zien. Ik krijg uitsluitend positieve reacties op mijn foto’s. Eveleens Fotografie een aanrader dus!
(en daarachteraan schreef ze: “Als je wilt, mag je het op je site zetten. En geen woord is overdreven, ik krijg echt alleen maar positieve reacties.”)

 

Liesbeth MudaLiesbeth Muda over de profielfoto shoot:
Annet is ingenieur. Ze is technisch heel goed en ze werkt lekker snel. Maar ze begrijpt ook dat het best wel moeilijk is om voor zo’n grote lens natuurlijk, echt en ontspannen over te komen. Dus stelt ze mensen eerst zoveel mogelijk op hun gemak; kopje thee drinken, even “bijkletsen” en dan zo relaxed mogelijk, snel heel veel foto’s maken. Het resultaat is verbluffend. De foto’s zijn heel mooi en gevarieerd. Bedankt Annet!

Luce Olminkhof over de profielfoto shoot:
“Professionele foto’s van mezelf? Is dat nodig? Na een sessie met Annet Eveleens kan ik zeggen dat het nodig en goed was om te doen. Verrassend veel foto’s binnen 3 kwartier op een mooie plek in de stad Groningen met goede parkeergelegenheid. Ruime keuze uit foto’s in verschillende outfits, doordat ik op advies van Annet diverse accessoires en kledingstukken had meegenomen. Het resultaat is een representatieve en leuke foto in kleuren die past bij mij en mijn werk. Bedankt Annet!”

Caro Imming van Caro & Co over de profielfoto shoot: “Wat een goede beslissing was dit om Annet in te huren voor een profielfoto shoot. In mum van tijd was mijn huiskamer omgetoverd in een fotostudio om rustige achtergrond en goede belichting te creëren. In het begin was ik wat onwennig maar doordat Annet op zoek is naar je natuurlijke gedrag of pose voelde ik me al snel meer op mijn gemak. Leuk is wel dat een van de mooiste foto’s na de shoot is genomen toen we zaten na te praten. Dat bewijst vooral hoezeer Annet met haar vak bezig is, altijd op zoek naar een goed plaatje. Ik ben zeer tevreden en krijg erg leuke reacties op mijn foto’s.”

Jos de Jong over de profielfoto shoot: “Annet heeft mij keurig voorzien van een serie portretfoto’s. Ze stelde mij op mijn gemak, gaf aanwijzingen en koos een goede locatie. De foto’s zijn inmiddels op internet te bewonderen want ik pas ze toe in o.a. mijn Twitter, LinkedIn en Facebook profielen.”