De Header Foto Shoot

Een header foto is een panoramafoto die meestal bovenaan staat op de pagina’s van een website. Niet iedere website heeft een header foto. Bij wordpress wordt de headerfoto veel gebruikt. De beeldverhouding is breder dan bij een ‘normale’ foto.
Ook de foto bovenaan je LinkedIn, Twitter en Facebook account is een header foto.

Waarom een headerfoto?
Als zzp’er of als zelfstandig professional ben je zelf je bedrijf. Door een goede headerfoto op je website, LinkedIn, Facebook en Twitter account te plaatsen (als je die hebt uiteraard) zet je jezelf professioneel en authentiek neer. Dat schept vertrouwen en maakt het laagdrempelig om contact met je op te nemen. En dat komt de conversie van je site ten goede.

Hierbij twee voorbeelden, de homepage van de website van Geeske de Vries

geeskedevries-homepage2
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en van Margreet Bolwijn van De Mediationfactor
headershoot-mediationfactor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe gaat de header shoot in zijn werk?
We spreken af in de buurt van een mooie locatie die bij jou en je website past en maken kennis tijdens een kopje koffie of thee. Tijdens de kennismaking krijg ik feeling met jou en je website en dat komt de foto’s ten goede. Na de kennismaking maak ik gedurende ruim een uur een flink aantal foto’s van je.

Binnen vijf werkdagen na de shoot ontvang je een selectie van de foto’s waaruit je er tien kunt kiezen.
Je ontvangt de foto’s in de door jou gewenste beeldformaten en in zwart-wit of kleur. Net wat je wilt.

Wat kost de headershoot?
De headershoot kost € 197,- ex btw. Buiten een cirkel van 25 km rond mijn woonplaats Rottum betaal je € 0,19 per kilometer aan reiskosten. Voor een shoot in de stad Groningen hoef je dus geen reiskosten te betalen.

Interesse?
Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.