Fotografie Groningen

Fotografie Groningen

Eveleens Fotografie wordt hoofdzakelijk ingezet voor redactionele en zakelijke portretfotografie in Groningen, Drenthe en Friesland.

Ik fotografeer voor een aantal uitgeverijen, waaronder NDC mediagroep, en voor gemeenten, stichtingen, mkb, zelfstandigen en professionals. En steeds meer voor onderwijsinstellingen, zowel basisonderwijs als middelbaar onderwijs, en voor zorginstellingen.

Mijn fotografische interesse gaat echter verder dan mensenfotografie. In mijn vrije werk fotografeer ik wat me raakt of intrigeert. Paarden maken daar een belangrijk deel van uit. Fotografie Groningen

Je kunt me inhuren voor een foto opdracht, maar ik kan je ook leren om zelf betere foto’s te maken.
Ik heb ervaring, neem de tijd, denk met je mee, streef naar perfectie en bied je een goede service.

De oneindige mogelijkheden van de fotografie ontdekte ik in mijn middelbare schooltijd, toen ik met een oude Practica van mijn vader ging fotograferen. Inmiddels werk ik digitaal met uitstekende apparatuur en software. Maar ik maak ook graag foto’s met mijn mobiele telefoon, bijvoorbeeld als ik op Thattur, mijn IJslandse verzorgpaardje, zonder zadel door de bossen rijd.

Na de middelbare school heb ik achtereenvolgens de Hogere Landbouwschool in Groningen gedaan, was veevoedingsvoorlichter in Duitsland, had een Braziliaanse bar in Hamburg en heb advertenties verkocht voor Noorderland en Dagblad van het Noorden. Daarbij heb ik in de loop der jaren heel wat mensenkennis en talenkennis opgedaan, ik spreek uitstekend Portugees, Duits en Engels.
Mijn kennis en ervaring op het gebied van de fotografie heb ik opgebouwd door middel van cursussen, zelfstudie en mijn passie voor fotografie.
Sinds 2003 ligt mijn hart op het Groninger Hoogeland waar mijn kinderen zijn opgegroeid en waar ik met mijn vriend Nanko op een boerderij woon. Fotografie GroningenFotografie Groningen


Hartelijke groet,

 

Bovenste foto: ©Kristel Dallinga
Foto met paard: ©Mellien Busser